Facebook Pixel
Търсене
Общо: 0,00 лв.

КЕРАМИЧНИ САКСИИ

Саксийните цветя са като истинската любов – не можеш да откъснеш очи от тях, но са много по-красиви, когато се отглеждат в подходяща саксия.

Именно по тази причина все повече хора предпочитат керамичните саксии. Те могат да се сравнят с истинските произведения на изкуството – изглеждат уникално и могат да се впишат перфектно във всеки интериор.

Какви са техните предимства?

Все повече хора обръщат внимание не само на красивата визия, но и дали саксията е подходяща за техните растения. Ние от Еleganz Deco Ви препоръчваме нашите керамични саксии на едро, защото:

  • са изработени от порест материал, който позволява на въздушния поток да проникне в почвата. При влизането му в контакт с нея, корените се стимулират и се ускорява растежа им.
  • подпомагат абсорбацията на вода. Често допускана грешка е прекомерното напояване на цветята. Това довежда до гниене на корените и по-бързото им увяхване. Порестият характер на керамиката позволява в почвата да се задържи необходимото количество влага, а излишната се абсорбира.
  • предпазват растенията от температурни спадове. За разлика от пластмасата, саксиите от керамика имат дебели и здрави стени, които са много издръжливи. Те предпазват растенията от бързи и резки температурни промени, като ги съхраняват в перфектна среда, докато се намесите и им помогнете.
  • са подходящи за декорация на дома и градината. С тях всички стайни цветя ще бъдат свежи и живи, а външните ще бъдат предпазени от лошите метеорологични условия. Освен това са водоустойчиви и идеални за всякакви аранжировки и декорации.

Какви керамични саксии на едро можем да Ви предложим?

Ако сте собственик на магазин за цветя, ние от Еleganz Deco сме щастливи да Ви предложим нашите керамични саксии на едро. С тях не само ще впечатлите Вашите клиенти, но и ще ги накарате да се влюбят в отглеждането на цветя отново!

Обърнете внимание, че повечето саксии се предлагат в комплекти от 3 или 4 размера. В описанието на всички продукти можете да се запознаете подробно с техните размери.

Поръчайте ги още СЕГА през нашия онлайн магазин или се свържете с нас на телефон: 0700 19 112.


Саксия за бонсай Елеганц BLACK, Керамика, 25х6,5х15,5 см, Черен

Модел: 11044-1

Керамична саксия за бонсай с чинийка - цвят: черен гланц Размери на саксията: 25 х 6,5 х 15,..

18,00 лв.

Саксия за бонсай Елеганц GREEN, Керамика, 25х6,5х15,5 см, Зелен

Модел: 11044-3

Керамична саксия за бонсай с чинийка - цвят: тъмно зелен гланц Размери на саксията: 25 х 6,5..

18,00 лв.

Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)